ZEST International Pilates & Movement Convention 2018
 • Main page
 • Events
 • ZEST International Pilates & Movement Convention 2018

ZEST International Pilates & Movement Convention 2018

 • 30.06.2018
 • 10:00 pm - 10:00 pm
 • 200€Buy
ZEST Convention 1/7/2018
Ημερομηνία
1 Ιουλίου 2018
Εγγραφή Early Bird: 120€
Price140€
ZEST Convention 1/7 & Workshops 30/6
Ημερομηνία
1 Ιουλίου 2018
Εγγραφή Early Bird: 160€
Price200€
ZEST Convention 1/7 & Workshops & Stretch Your Limits Course 30/6
Ημερομηνία
1 Ιουλίου 2018
Εγγραφή Early Bird: 260€
Price350€
 • 4 Κορυφαίοι διεθνείς εισηγητές
 • 6 Pre Convention Workshops
 • 2 Παράλληλες αίθουσες
 • 20 επίκαιρα θέματα σε Pilates Matwork, Small Equipment, Studio Equipment, Διατάσεις & σχετικές ειδικότητες.
 • Το μοναδικό συνέδριο αποκλειστικά για Pilates στην Ελλάδα

 

Η MK Pilates σε συνεργασία με την BFS Academy διοργανώνουν το 3ο ZEST International Pilates Convention στις 30 Ιουνίου & 1 Ιουλίου 2018 στην Αθήνα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν με 7 διεθνώς καταξιωμένους και Ελληνες εισηγητές πάνω σε εξειδικευμένα επίκαιρα θέματα πάνω στη μέθοδο Pilates (Matwork, Small Equipment & Studio Equipment) καθώς και σε Stretching και προγράμματα κίνησης . Καλεσμένοι μεταξύ άλλων οι κορυφαίοι εκπαιδευτές Pilates Michael King & Malcolm Muirhead, ο καθηγητής του πανεπιστημίου Wingate και διεθνής εισηγητής και δημιουργός της μεθόδου Stretch Your Limits, Nissim Zoares καθώς και ο δημιουργός της μεθόδου B.R.I.S. και επίσης κορυφαίος διεθνής εισηγητής Gabor Fuzy.

 

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Titania Athens την Κυριακή 1 Ιουλίου και τα Pre Convention Workshops στο Venue Training Center το Σάββατο 30 Ιουνίου.

 

 

Είμαστε παθιασμένοι να σας παρέχουμε την καλύτερη γνώση.

 

Αυτό το διήμερο συνέδριο διεθνών προδιαγραφών είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά ονόματα που αποτελούν τα θεμέλια του Pilates σήμερα, καθηγητές που με την πολυετή εμπειρία και έρευνα τους έχουν εξελίξει την μέθοδο και έχουν διεισδύσει στην ουσία της τεχνικής θεμελιώνοντας την στον χώρο του αθλητισμού, του χορού και του fitness. Θα έχετε την ευκαιρία να εξελιχθείτε από τις γνώσεις τους, να μάθετε από την εμπειρία τους και να ακούσετε πως μπορείτε να αναπτύξετε τις δεξιότητες σας. Μαθαίνοντας από τους καλύτερους του κόσμου με τις πιο σύγχρονες εκπαιδευτικές προσεγγίσεις της προπονητικής εκπαίδευσης.

 

Στο συνέδριο θα αναπτυχθούν θέματα που προσεγγίζουν την προπόνηση σύμφωνα με τα τελευταία διεθνή δεδομένα. Το Σάββατο στο Venue Training Center θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε από τρείς παράλληλες αίθουσες ποια workshops ταιριάζουν στην ανάπτυξη της προπονητικής σας καριέρας. Διαλέγετε ανάμεσα σε εξειδικευμένα workshops προπονητικής ειδικού πληθυσμού, ανάπτυξης και προοδευτικής εξέλιξης ασκησιολογίου, εξέλιξη ομαδικών προγραμμάτων, τεχνικές και προπονητικά μοντέλα που διδάσκονται στις μεγαλύτερες ακαδημίες του κόσμου.

 

Στο ολοήμερο συνέδριο της Κυριακής στο Titania Hotel, σε έναν από τους πιο οργανωμένους χώρους της Αθήνας, με 2 παράλληλες αίθουσες, και 2 παράλληλα masterclasses κάθε ώρα, θα απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία συνεδρίου διεθνών προδιαγραφών. Εξειδικευμένα σεμινάρια, τρισδιάστατες παρουσιάσεις, βιωματική εκπαίδευση, θεωρητική εκπαίδευση, πρακτική εκπαίδευση.

 

Σκοπός του συνεδρίου είναι να δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να δουν, να ακούσουν και να βιώσουν, πως εξελίσσεται διεθνώς η προπονητική κουλτούρα στον χώρο του Pilates.

 

Είτε εξειδικεύεστε στο Personal Training, είτε είστε φανατικός οπαδός των ομαδικών μαθημάτων.. αν αγαπάτε τη μουσική, την λεπτομέρεια, την μηχανική της κίνησης, την επικοινωνία στην προπονητική.. και σκοπός σας είναι να παρέχετε τις βέλτιστες υπηρεσίες και να γίνετε η καλύτερη εκδοχή σας.. τότε σε αυτό το συνέδριο θα εκτοξεύσετε τις γνώσεις σας, και θα έρθετε ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο σας.

 

Ολοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν:

 • Σημειώσεις απο τα εκπαιδευτικά του συνεδρίου (Στα αγγλικά)
 • Certification παρακολούθησης του συνεδρίου
 • Ξεχωριστό Certification παρακολούθησης για τα Pre Convention Workshops στα οποία θα επιλέξουν λάβουν μέρος.
 • Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται πλούσιο μεσημεριανό Lunch Break της δεύτερης ημέρας στο Titania Hotel Athens.

 

Το συνέδριο απευθύνεται σε:

 • ​Επαγγελματίες δάσκαλους Pilates
 • Εκπαιδευόμενους δάσκαλους Pilates
 • Φυσικοθεραπευτές
 • Γυμναστές
 • Δάσκαλους χορού
 • Οσους ενδιαφέρονται να εκπαιδευτούν στη μέθοδο Pilates
Michael
King
Manager, Trainer
Emmanouela
Tsagkaraki
Trainer
Martin
Gadzhev
Stelios
Kon

Θέματα Συνεδρίου ZEST 2018

 • Extend Spine Corrector – Michael King (Workshop)

  Ένα ολοκαίνουργιο μάθημα της MK Pilates, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, που συνδυάζει την μουσική και τον φορητό εξοπλισμό σε ένα ομαδικό μάθημα που σκοπό του έχει την καλυτέρευση της σπονδυλικής σας στήλης. Στο συγκεκριμένο workshop, θα δώσουμε έμφαση σε ένα ρεπερτόριο ασκήσεων με βασικό στοιχείο τον εξοπλισμό (spine corrector), και στο πως μπορεί κανείς να δημιουργήσει ένα χορογραφημένο μάθημα και να το διδάξει με απόλυτη επιτυχία, προσαρμόζοντας το ανάλογα με την εμπειρία του στον μικρό εξοπλισμό και τις τεχνικές του Matwork. ( Ο συγκεκριμένος εξοπλισμός θα είναι διαθέσιμος για το Workshop, αλλά και για μελλοντική αγορά).

 • Functional Pilates – Gabor Füzy (Workshop)

  Το Workshop του Gabor Füzy, θα εμβαθύνει σε όλες εκείνες τις τεχνικές που χρειάζεται να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργηθεί με επιτυχία ένα λειτουργικό μάθημα Pilates, επικεντρωμένο στην περιτoνία, την αρθρoκινιτική και τις μυϊκές αλυσίδες, ώστε να οδηγηθούμε σε ένα άκρως λειτουργικό σύστημα. Η τεχνική του Gabor, είναι αδιαμφησβήτητα δημιουργική και η μοναδική του προσέγγιση θα σας βοηθήσει να κατανοείτε τις ανάγκες του ανθρώπινου σώματος, έτσι ώστε να μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τόσο τα Personal όσο και τα ομαδικά σας μαθήματα.

 • Advanced Studio – M. Muirhead (Workshop)

  Advanced Repertoire στο Reformer, Cadillac, Chair, Ladder Barrel. Το συγκεκριμένο workshop, απευθύνεται σε όσους έχουν τις βασικές γνώσεις πάνω στον εξοπλισμό του Pilates, και ο μοναδικός Malcolm θα σας παρουσιάσει μερικές από τις πιο προχωρημένες τεχνικές σε κάθε κομμάτι του ειδικού αυτού εξοπλισμού. Εκπαιδεύσου στο πως θα διδάξεις τον μαθητή σου για κάθε σωματική του κίνηση εκτελώντας όλες τις προ- απαιτούμενες κινήσεις που χρειάζεται. Μέσα από αυτό το Workshop, θα κατανοήσεις πως κάθε σωματική κίνηση μπορεί να εξελιχθεί και συνεχώς να επαναξιολογείται. Οι προχωρημένες τεχνικές απαιτούν και εξελιγμένες διδακτικές γνώσεις.

 • Pilates for Pregnancy – Vivi Tsipoura (Workshop)

  Το Pilates, είναι η καλύτερη μορφή άσκησης για μια γυναίκα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, αφού σε αυτούς τους τόσο σημαντικούς μήνες το γυναικείο σώμα αλλάζει συνεχώς. Τα ομαδικά – μη εξειδικευμένα μαθήματα- δεν είναι ιδανικά μετά την 12 βδομάδα της εγκυμοσύνης. Σε αυτό το Workshop, θα επικεντρωθούμε στο πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σωστά τον εξοπλισμό του Pilates προς όφελος της γυναίκας και να προσαρμοστούμε στις ιδιαίτερες ανάγκες της. Στo workshop παρουσάζεται ασκησιολόγιο στο Studio Equipment & Matwork.

 • Pilates for Children – M. Muirhead (Workshop)

  Το Pilates, μπορεί να ωφελήσει τα μικρά παιδιά, τόσο στην σωματική τους κατάσταση όσο και στην πνευματική τους συγκέντρωση. Το να δημιουργήσεις ένα μάθημα για παιδιά, μπορεί να είναι μια μεγάλη πρόκληση ακόμη και για τον πιο έμπειρο δάσκαλο Pilates, αφού τα παιδιά δύσκολα θα ακολουθήσουν τις λεκτικές εντολές ή θα παραμείνουν ήσυχα την ώρα του μαθήματος. Ο Malcolm, θα σε διδάξει πώς να φτιάξεις ένα ευχάριστό μάθημα με σκοπό να εμπνεύσεις τους νεαρούς μαθητές σου και να βάλεις το Pilates στην ζωή τους. Το μάθημα απευθύνεται σε παιδία 3 ως και 13 χρονών.

 • Pilates Flow – Michael King

  Το signature class του Michael, με την υπέροχη μουσική και τις κινήσεις του Pilates σε ένα δημιουργικό μάθημα με ροή. Το μάθημα απευθύνεται σε έμπειρους δασκάλους που θέλουν κάτι παραπάνω από μια κλασσική ροή, και επιθυμούν να αναπτύξουν τόσο την ευλυγισία τους όσο και την δύναμή τους.

 • Pilates Glider – Spiros Varotsis

  Τα Gliding discs, είναι ο ιδανικός εξοπλισμός τόσο για ομαδικά μαθήματα όσο και για μαθήματα Personal, αφού σε βοηθάνε να δυναμώσεις το σώμα σου με το μικρότερο κόστος για τις αρθρώσεις. Ο συνδυασμός των όρθιων θέσεων του Pilates και του Gliding disc, θα θέσουν νέα όρια στους μαθητές σας κατά την διάρκεια του μαθήματος. ( ο εξοπλισμός παρέχεται για το μάθημα)

 • Advanced Matwork – Malcolm Muirhead

  Ένα μάθημα, σχεδιασμένο για όσους έχουν εμπειρία και γνώσεις στην μέθοδο του Pilates, αφού θα επικεντρωθεί σε πιο εξελιγμένες τεχνικές και ασκήσεις. Σκοπός είναι να μπορούν να ανταπεξέλθουν όλοι οι συμμετέχοντες και να έχουν την ικανότητα να χρησιμοποιήσουν τις σωστές παραλλαγές όταν είναι αναγκαίο. Ο σκοπός και οι αρχές του μαθήματος είναι η σταθερότητα, η κινητικότητα, η αλληλουχία, η ισορροπία, η αντοχή και ο συντονισμός.

 • Pilates Mini Ball – Anisa Isufaj

  Πρόσθεσε κάτι διαφορετικό και δημιουργικό στο μάθημα σου με το MK Pilates Mini Ball. Στο συγκεκριμένο μάθημα θα χρησιμοποιήσουμε το Mini Ball, για να αποκτήσουμε δύναμη και πλήρη φυσική κατάσταση σε ολόκληρο το σώμα μας. Θα δουλέψουμε όλες εκείνες τις ασκήσεις που όχι μόνο διορθώνουν την στάση του σώματος αλλά ταυτόχρονα ενεργοποιούν το κέντρο μας, προσφέρουν κινητικότητα στην πλάτη και διατείνουν όλο το σώμα. Παραμένοντας πιστοί στις αρχές τις μεθόδου, θα προσθέσουμε γνώσεις και ευχάριστες παραλλαγές πάνω στην κλασσική μεθοδολογία του Matwork. ( Τα Mini Ball, θα παρέχονται για την διάρκεια του workshop).

 • Functional Spine – Gabor Füzy

  Ο στόχος της λειτουργικής προπόνησης είναι να προσαρμόσουμε ή να να δημιουργήσουμε ασκήσεις οι οποίες βοηθούν τους ασκούμενους να έχουν καλύτερη απόδοση στις καθημερινές τους δραστηριότητες και να αποφεύγουν τραυματισμούς. Στο συγκεκριμένο μάθημα θα καλύψουμε λειτουργικές κινήσεις που στοχεύουν τους μύες του κέντρου και της πλάτης με σκοπό τη βελτιστοποίηση της λειτουργικότητας της σπονδυλικής στήλης.

 • Pulseroll™ – Malcolm Muirhead

  Το «δονούμενο» foam roller είναι ένα πολύπλευρο εργαλείο εξάσκησης που προσφέρει αμέτρητα θετικά αποτελέσματα παρόμοια με το αθλητικό μασάζ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε γυμναστήρια, σπίτια και φυσικά σε κλινικές αποκατάστασης. Βελτιώνει την ευκινησία και την σωματική δύναμη, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται η ισορροπία. Με την συνεχόμενη εφαρμογή του θα παρατηρήσεις την βελτίωση του εύρους κίνησης και της ευλυγισίας. ( Ο συγκεκριμένος εξοπλισμός θα είναι διαθέσιμος για το Workshop, αλλά και για μελλοντική αγορά)

 • Pilates For Older Adults – V. Tsipoura

  Οι ηλικιωμένοι πελάτες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις ανάγκες και τις σωματικές τους δυνατότητες. Φυσικά, πολλοί από αυτούς μπορούν εύκολα να ακολουθήσουν ένα απλό μάθημα χωρίς ειδική επιτήρηση ή τις διάφορες παραλλαγές. Από την άλλη μεριά, αρκετοί θα έχουν την ανάγκη από βοήθεια ώστε να αισθανθούν άνετα και ασφαλείς κατά την διάρκεια του μαθήματος. Σε αυτό το workshop, θα μάθουμε όλες εκείνες τις τεχνικές που μπορούν να εφαρμοστούν σε αυτό το ειδικό κοινό, μιας και το Pilates είναι η ιδανική σωματική εκγύμναση.

 • Pilates Ring – Michael King

  Μάθημα Pilates με τη χρήση του Pilates Isotoner Ring, γνωστό και ώς Magic Circle. Αυτό το μικρό φορητό κομμάτι εξοπλισμού προσθέτει ποικιλία στις κλασσικές κινήσεις Pilates. Μάθετε πως μπορεί να αλλάξει τον στόχο, να υποβοηθήσει ή να προσθέσει αντίσταση σε κάθε κίνηση και να σας βοηθήσει να πετύχετε το στόχο σας σε κάθε σας μάθημα.

 • Sparc™ Workout – Michael King

  Για πρώτη φορά στην Ελλάδα σας παρουσιάζουμε ένα καινούργιο μάθημα χρησιμοποιώντας το Sparc™ balance tool. Ο συγκεκριμένος εξοπλισμός είναι ελαφρύς και μεταφέρεται εύκολα ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα μαθήματα Pilates. Ο Michael θα σας διδάξει πως μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για την απελευθέρωση της έντασης που συσσωρεύεται στην περιτονία. Είναι το ιδανικό μάθημα για το τελείωμα της ημέρας.

 • Trigger Point – Gabor Füzy

  Τα trigger points είναι μια πολύ ευαίσθητη περιοχή στους μυες και στους συνδετικούς ιστούς ενώ μπορούν να προκαλέσουν πόνο όταν συμπιεστούν. Πιέζοντας ένα trigger point, μπορεί να προκαλέσει «αναφερόμενο» πόνο και με αυτόν τον τρόπο να βρεις την πηγή του στο ανθρώπινο σώμα. Η trigger point myotherapy επικεντρώνεται σε αυτές τις ευαίσθητες περιοχές του ανθρώπινου σώματος και εφαρμόζοντας συγκεκριμένη πίεση απελευθερώνει τους μύες από τους σπασμούς. Χρησιμοποιώντας μικρές μπάλες σε αυτό το μάθημα, θα διδαχθούμε πως μπορούμε να επικεντρωθούμε σε αυτές τις περιοχές και να ξανά-δημιουργήσουμε ένα υγιές και λειτουργικό σώμα.

  (Οι μικρές μπάλες που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι διαθέσιμες για αγορά μετά το workshop).

 • Dance Stretch – Nissim Zoares

  Ενα μάθημα stretching με φόντο το χορό. Διάφορες τεχνικές που χρησιμοποιούνται στο μοντέρνο χορό είναι πάρα πολύ αποτελεσματικές για τη βελτίωση της ευκαμψίας και ευλυγισίας. Συμαντικό συστατικό του μαθήματος είναι η ροή και η κίνηση καθώς και οι δημιουργικές μεταβάσεις απο άσκηση σε άσκηση. Οι ασκήσεις εξασκούνται σε διαφορετικούς ρυθμούς και επίπεδα δυσκολίας. Το πρόγραμμα αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μία ώρα άσκησης για βελτίωση της ευλυγισίας καθώς και σαν προετοιμασία για ένα μάθημα χορού. Δεν χρειάζετε να είστε χορευτές για να το παρακολουθήσετε παρα μόνο να είστε ανοιχτοί στο να ανακαλύψετε δυνατότητες που έχει το σώμα σας.

 • Chair Stretch – Nissim Zoares

  Δημιουργικό μάθημα διατάσεων με καρέκλα η οποία χρησιμοποιείται σε διάφορες γωνίες και θέσεις.

 • EnduDance – Nissim Zoares

  Υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση η οποία συνδυάζει τη τεχνική του χορού με το Pilates. Τα μέρη του μαθήματος περιλαμβάνουν γρήγορες αλλαγές θέσεων σε σχέση με το έδαφος, sprints και μικρής διάρκειας υψηλής έντασης ασκήσεις.

 • Resistance Bands – Malcolm Muirhead

  Δημιουργικό μάθημα Pilates με τη χρήση των ειδικών λάστιχων. Σε αυτό το μάθημα χρησιμοποιούμε τα svetlus bands για να προσθέσουμε αντίσταση και να ανεβάσουμε το επίπεδο δυσκολίας. Εκτός απο το Mat θα δουλέψουμε σε όρθια θέση και θα χρησιμοποιήσουμε κινήσεις απο το Cadillac, Reformer και το Wunda Chair. Εφόσον ζούμε σε όρθια θέση είναι σημαντικό να μπορούμε να εφαρμόσουμε ότι δουλεύουμε στο mat στη θέση αυτή και στις καθημερινές μας κινήσεις.

Venue

The Venue Training Center

Λεωφ. Αγ. Δημητρίου 149, Αγ. Δημήτριος

Phone: +30 211 4030976

registrations@bfsacademy.com

Organizer

Titania Hotel Athens

Πανεπιστημίου 52, Αθήνα

Phone: +30 210 3326000

titania@titania.gr

www.titania.gr