MK Physio Pilates Certification
  • Main page
  • Classes
  • MK Physio Pilates Certification

MK Physio Pilates Certification

700 kcal burned
60

minutes

Trainers:

MK Physio Pilates Certification

Το Pilates είναι μια μορφή φυσικής άσκησης η οποία εστιάζει στη στάση του σώματος, στη σταθεροποίηση του κορμού, την ισορροπία, τον έλεγχο, την ενδυνάμωση, την ευλυγισία και την αναπνοή. Η μέθοδος Pilates αναπτύχθηκε από τον Joseph Pilates στις αρχές του 20ού αιώνα στην Γερμανία. Σήμερα η μέθοδος Pilates συχνά χρησιμοποιείται συνάμα με την φυσικοθεραπεία σαν μέσον θεραπείας διάφορων τραυματισμών, ειδικά εκείνων του αυχένα και της μέσης. Αυτό βασίζεται σε έρευνες οι οποίες δείχνουν ισχυρές ενδείξεις υποστηρίζοντας την χρήση της θεραπευτικής άσκησης στη διαχείριση των ασθενών με τραυματισμούς, ειδικά εκείνων με πόνους στην οσφυϊκή μοίρα. Αυτές οι έρευνες υποστηρίζουν την επανα-προπόνηση των εν τω βάθη σταθεροποιητών μυών στους ασθενείς που έχουν πόνο στην μέση. Το Pilates εστιάζει στην επανεκπαίδευση και πρόληψη των σταθεροποιητών μυών (σταθεροποίηση κέντρου) όπως επίσης στη στάση του σώματος, στην ενδυνάμωση και στην ευλυγισία.

 

Οι φυσικοθεραπευτές έχουν καιρό αναγνωρίσει τα οφέλη του Pilates και τροποποιήσει το Pilates στην θεραπεία και την πρόληψη τραυματισμών. Το Pilates μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην προπόνηση των μυών όταν η κίνηση που προέρχεται από την συνήθεια προκαλεί προβλήματα, βελτιώνοντας την στάση σώματος και την λειτουργικότητα υιοθετώντας τις τροποποιήσεις σε έναν τραυματισμό. Το Pilates χτίζει δυνατά κορμιά τα οποία είναι λιγότερο επιρρεπείς σε τραυματισμούς επειδή αυτή η μορφή άσκησης δημιουργεί ισορροπία ανάμεσα στις μυϊκές ομάδες, μακραίνοντας τους βραχυμένους μύες, ενδυναμωνοντας τους μακρύς μύες, και ενθαρρύνοντας την λειτουργική κίνηση σε όλο το σώμα. Πολλοί φυσικοθεραπευτές χρησιμοποιούν ασκησιολόγιο βασισμένο στο Pilates στους ασθενείς και παρατηρούν ωφελεί αυτής της χρήσης πριν αποφασίσουν να εκπαιδευτούν ως Pilates Instructors.

 

Ο Φυσικοθεραπευτής μπορεί να φέρει την ειδική του γνώση σε ένα μεγάλο εύρος καταστάσεων. Με την αύξηση των περιπτώσεων του πόνου της μέσης, και την αναγνώριση ότι το Pilates είναι απίστευτα ωφέλιμο, οι πελάτες θα νιώθουν μεγαλύτερη σιγουριά κάνοντας Pilates με έναν Φυσικοθεραπευτή Pilates Instructor, αφού θα γνωρίζουν ποιες ασκήσεις συγκεκριμένα θα είναι ιδανικές για την αποκατάσταση σε συγκεκριμένα περιστατικά και ποιες ασκήσεις δεν θα είναι ωφέλιμες. Για παράδειγμα, αν ένας πελάτης έχει ερεθισμό σε κάποιες αρθρώσεις της μέσης ο φυσικοθεραπευτής θα ξέρει ποιες ασκήσεις να αποφύγει οι οποίες θα επιφορτίσουν το σημείο και θα γυμνάσει τον πελάτη σε ουδέτερη θέση της σπονδυλικής στήλης, αυξάνοντάς την άνεση και μειώνοντας το ρίσκο να χειροτερέψουν την υπάρχουσα κατάσταση.

 

Παρόλο που το Pilates είναι πολύ αποτελεσματικό για του ασθενείς με συγκεκριμένους τραυματισμούς, χρειάζεται να είναι προσωποποιημένο για τον καθέναν και να μην χρησιμοποιείται σαν γενικό εργαλείο για όλους. Το Pilates αναγνωρίζει αυτά το σημαντικό θέμα προσαρμόζοντας προσεχτικά τις ασκήσεις σε ασθενείς με συγκριμένους τραυματισμούς. Αυτό εξασφαλίζει το βέλτιστο κέρδος ενώ ταυτόχρονα μειώνει την πιθανότητα των τραυματισμών. H MK Pilates δουλεύει με άξονα την βασική κατανόηση ότι οι δάσκαλοι Pilates δεν είναι φυσικοθεραπευτές και κατεπέκτασην δεν πιστοποιούνται στην διάγνωση, στην συνταγογράφιση ασκήσεων σε πελάτες που νιώθουν πόνο σε κανένα σημείο του σώματος.

 

Εκπαιδεύουμε τους δασκάλους μας να συμβουλεύουν τους πελάτες πως αν επιλέγουν το Pilates σαν μέθοδο θεραπείας από έναν τραυματισμό, χρειάζεται η άσκηση να είναι συνιστάμενη από κάποιον φυσικοθεραπευτή για να είναι ιδανική για αυτούς. Αφού επισκεφθούν κάποιον επαγγελματία που γνωρίζει την μέθοδο συνήθως αυτός ο πελάτης χρειάζεται ιδιαίτερα μαθήματα ή συμμετέχει σε μικρό ελεγχόμενο τμήμα, με εξατομικευμένο πρόγραμμα, καθοδηγούμενο από κάποιον ο οποίος γνωρίζει τα ιδικά θέματα, πριν μπει σε κάποιο ομαδικό μάθημα Pilates, ασχέτως πόσο καλά προπονημένοι ή προχωρημένοι μπορεί να ήταν στο παρελθόν. Εσείς είστε εκείνοι που θέλουμε να μάθουν την μέθοδο Pilates έτσι ώστε να καλυφθεί το κενό αναμεσα στην κλινική αποκατάσταση και τα γενικά ομαδικά μαθήματα Matwork ή Studio Equipment.

 

Αυτή η εκπαίδευση έχει σχεδιαστεί ειδικά για Φυσικοθεραπευτές οι οποίοι δουλεύουν σε ‘Ενας προς Εναν ‘βάση και κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης θα υπάρξει αυτό-πρακτική όπως επίσης προετοιμασία σε ‘ένας προς έναν’ βασικό επίπεδο. Επίσης η εξέταση της εκπαίδευσης είναι σχεδιασμένη για Ένας προς Έναν’ περιστατικό και όχι για ομαδικής διδασκαλίας δεξιότητες.

 

MK Physio Pilates Certification:

 

Αυτή η 4ήμερη εκπαίδευση είναι συγκεκριμένα στοχευμένη να πιστοποιήσει Φυσικοθεραπευτές, επιτρέποντας σου να κερδίσεις την γνώση της μεθόδου Pilates, τις βασικές αρχές της, και το θεμελιώδες ρεπερτόριο των τροποποιημένων ασκήσεων. Μόλις αποκτήσετε αυτήν την πληροφορία τότε αξιολογούμε την ικανότητα σας να εισαγάγετε την μέθοδο χρησιμοποιώντας τις ασκήσεις ως εργαλείο στα ‘Ένας προς Έναν’ personal training αξιολογήσεις. Θα δουλέψετε σε μια ομάδα με ανθρώπους που μοιράζονται τις ιδίες θεμελιώδεις γνώσεις του ανθρώπινου σώματος , τα θέματα του και τους τραυματισμούς, αλλά η εστίαση σας θα είναι στην μέθοδο Pilates και τις δεξιότητες της διδασκαλίας σας.

1

Ώρες Διδασκαλίας


MK Physio Pilates Certification
Ημερομηνίες
Part 1: 20-21 Ιουνίου 2020 Part 2: 27-28 Ιουνίου 2020 Ωράριο: 09:00-17:00
Price
700€ (550€ με προεγγραφή)Buy

Τοποθεσία


The Venue Training Center

Λεωφ. Αγ. Δημητρίου 149, Αγ. Δημήτριος

Tηλέφωνο Επικοινωνίας: 2114030976

 

Πάνω απο Super Market Μαρινόπουλο (Είσοδος απο Αποστόλου Παύλου 20Α)


Ενδιαφέρομαι!

Call Now Button