MK Pilates Academy

MK Pilates Academy

700 kcal burned
60

minutes

Trainers:

MK Pilates Academy

Η BFS Academy παρουσιάζει το κορυφαίο πρόγραμμα εκπαίδευσης Pilates στην Ελλάδα, απο τη Παγκόσμια Ακαδημία MK Pilates με τους διεθνείς εκπαιδευτές Michael King και Malcolm Muirhead.

 

Λίγα λόγια για την εκπαίδευση MK Pilates στην Ελλάδα:

 

“Η MK Pilates με 31 εκπαιδευτικά κέντρα σε 27 χώρες και καθηγητές με παγκόσμιο κύρος και εμπειρία 40 χρόνων στην εκπαίδευση Pilates αποτελεί την βέλτιστη επιλογή όσων θέλουν να εκπαιδευτούν εξειδικευμένα στη μέθοδο Pilates, διδάσκοντάς σας πως να γίνετε δάσκαλος της μεθόδου Pilates – όχι απλά πως να διδάξετε το ασκησιολόγιο Pilates”

 

  • Διεθνής και αναγνωρισμένη πιστοποίηση απο διεθνής ακαδημία Pilates. 

Η MK Pilates με 40 εκπαιδευτικά κέντρα σε 32 χώρες (δείτε τα παραρτήματα εδώ) εχει κύρος και αναγνώριση παγκοσμίως. Η πιστοποίηση της είναι επίσημα αναγνωρισμένη απο κράτη όπως η Αγγλία, Αυστραλία, Ουγγαρία, Νότια Αφρική κ.α. τα οποία απαιτούν εκπαίδευση συγκεκριμένων προδιαγραφών για όσους διδάσκουν Pilates. Κάθε χρόνο εκπαιδεύει χιλιάδες επαγγελματίες, μεταξύ των οποίων διεθνείς εισηγητές Pilates, χορευτές παγκοσμίου κλάσης, ολυμπιονίκες & αθλητές ολυμπιακού επιπέδου, καθηγητές πανεπιστημίων κ.α. Σημαντική σημείωση: Διάφορες “Pilates Alliances” ή “Pilates Unions” ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΧΟΛΕΣ PILATES και η συμμετοχή σε αυτές είναι δευτερεύουσας σημασίας σε σχέση με τη πιστοποίηση που λαμβάνει ο εκπαιδευόμενος απο τη σχολή που έχει επιλέξει και την αναγνώριση αυτής.

  • Εκπαίδευση εξολοκλήρου απο εκπαιδευτές παγκοσμίου επιπέδου. ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΕΔΩ.   

Στην Ελλάδα διδάσκουν σε όλο το πρόγραμμα οι Michael King και Malcom Muirhead, ιδρυτής και director της MK Pilates αντίστοιχα και δυο απο τα πιο σημαντικά άτομα στη παγκόσμια οικογένεια του Pilates. Αξίζει να σημειωθεί οτι ο Michael King με 37 χρόνια εμπειρίας διδασκαλίας στο Pilates, έχει υπάρξει μεταξύ άλλων και καθηγητής-εκπαιδευτής κορυφαίων χορευτών στο κόσμο καθώς δίδασκε επι σειρά ετών στα Bolshoi, Houston Ballet και Pineapple Dance studios. Επίσης είναι βασικός εισηγητής σε όλα τα μεγάλα συνέδρια Pilates στον κόσμο καθώς και βασικός εισηγητής του Pilates Anytime. Mαζι με τον Malcom Muirhead ηταν οι δύο που το 2002 κλήθηκαν απο το OCR (Oxford Cambridge & RCA) να θέσουν και να συγγράψουν τα στάνταρς για την πρώτη διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση Pilates στην Αγγλια.

  • Ολοκληρωμένη εκπαίδευση και απεριόριστη εξέλιξη.

Διδάσκονται Pilates Matwork, Equipment (Reformer, Cadillac, Barrels, Chair) & Rehab συνολικής διάρκειας πάνω απο 450 διδακτικών ωρών (δεν συμπεριλαμβάνονται οι ώρες πρακτικής εξάσκησης κ παρακολούθησης μαθημάτων) και 1 χρόνου καθοδηγούμενης πρακτικής εξάσκησης και μελέτης. Μονο στην MK Pilates έχετε τη δυνατότητα να εξειδικευτείτε σε προγράμματα κίνησης και αποκατάστασης με κορυφαίους διεθνείς καθηγητές. Ενδεικτικά μερικά απο αυτά: B.R.I.S., Pelvic Floor, Womens Health, Pilates for Scoliosis, Pilates for Pregnancy, Pilates for Older Adults (REHAB), Pilates Barre, Spirals, Pilates for Dancers, Pilates for Athletes (Movement).

  • Πρότυπο πρόγραμμα σπουδών.                                                                            

Η MK Pilates ενσωματώνει στην original τεχνική Pilates την επιστήμη και τα τελευταία δεδομένα που έχουν προκύψει απο επιστημονικές έρευνες. Το πρόγραμμα σπουδών έχει δημιουργηθεί απο μια ομάδα παγκοσμίως καταξιωμένων δασκάλων οι οποίοι εξειδικεύονται σε διαφορετικά αντικείμενα (Pilates & αποκατάσταση, ενδυνάμωση αθλητών, κινησιοθεραπεία, χορό κ.α). Ο στόχος της MK Pilates είναι να δημιουργήσει άρτια εκπαιδευμένους και σκεπτόμενους δασκάλους που να έχουν τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες του κάθε ασκούμενου και να τον βοηθήσουν να πετύχει το στόχο του, όποιος και να είναι αυτός. Ενα απο τα λίγα προγράμματα που εστιάζουν στην αποκατάσταση και θεραπεία μεσω του Pilates τόσο κατα τη διάρεια της βασικής εκπαίδευσης όσο και μέσω εξειδικευμένων πρόσθετων εκπαιδεύσεων.

  • Online υποστήριξη & συνεχόμενη εκπαίδευση. Είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας βήμα πρίν κατα τη διάρκεια και μετά την εκπαίδευση. 

Μετά απο κάθε εκπαιδευτικό οι μαθητές μας έχουν τη δυνατότητα να κάνουν πρακτική καθώς και να ανανεώνουν τις γνώσεις τους μέσω των βίντεο που υπάρχουν διαθέσιμα στο site μας, στα οποία θα έχουν πρόσβαση. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν φροντιστηριακών μαθημάτων μετά τις εκπαιδεύσεις στα studio μας.

 

  • Ευκαιρίες καριέρας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Οι Michael King και Malcom Muirhead έχουν εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα με σκοπό την ανάπτυξη των MK Pilates Studios. Φοιτώντας στην ακαδημία μας υπάρχει η δυνατότητα συνεργασίας με τα studio μας καθώς και υποστήριξης εαν αποφασίσετε να ανοίξετε το δικό σας. Επίσης για όσους πληρούν τις προυποθέσεις υπάρχει η δυνατότητα να συνεχίσουν τις σπουδές τους και να γίνουν ακόμα και εκπαιδευτές/παρουσιαστές της MK Pilates. Οσοι επιθυμούν να δουλέψουν στο εξωτερικό υπάρχει η δυνατότητα εύρεσης εργασίας απο το διεθνές γραφείο της MK Pilates.

  • Σας βοηθάμε να ανοίξετε το δικό σας Studio Pilates με έως και 50% λιγότερο κόστος επένδυσης.

H MK Pilates με τεχνογνωσία 40 χρόνια πάνω στα Pilates Studio είναι η μόνη εταιρία που σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για να ανοίξετε το δικό σας Pilates Studio. Με αποκλειστική συνεργασία με μεγάλες εταιρίες εξοπλισμού Pilates Studio δίνουμε τη δυνατότητα στους σπουδαστές μας να προμηθευτούν ποιοτικό εξοπλισμό με έως και 50% έκπτωση σε σχέση με τις τιμές του εμπορίου.

 

Η Μέθοδος Michael King Pilates:

Ο Michael King έχει εκπαιδευτεί παραδοσιακά αλλά έχει δημιουργήσει μια μοναδική μέθοδο η οποία ενσωματώνει στην original τεχνική Pilates την επιστήμη και τα τελευταία δεδομένα που έχουν προκύψει απο επιστημονικές έρευνες. Κρατώντας τους original στόχους της μεθόδου, πιστεύει οτι η τεχνική θα πρέπει να προσαρμόζεται έτσι ώστε να ταιριάζει όσο το δυνατόν καλύτερα με τις ανάγκες κάθε περίπτωσης ασκούμενου η group που προπονείται είτε σε Matwork είτε  με χρήση εξοπλισμού Pilates. Ο Michael King πιστεύει ότι πρέπει να βλέπουμε τη μέθοδο Pilates ώς μια μέθοδο προπόνησης που συνοδεύει την προπόνηση μας σε άλλα ήδη fitness ή την αποκατάσταση μας, χωρίς ταυτόχρονα να συμβιβαζόμαστε σχετικά με τους στόχους που είχε θέσει ο ίδιος ο Joseph Pilates. Η μέθοδος Pilates όταν διδάσκεται σωστά, διδάσκει πώς να προπονηθούν οι μικροί, τοπικοί σταθεροποιοί μύες προτού προπονηθούν οι μεγάλοι μύες οι οποίοι δουλεύουν κυρίως στα περισσότερα ήδη δραστηριότητας fitness. Ενεργοποιώντας τους μικρούς αυτούς μύες να δράσουν σταθεροποιητικά όταν δουλεύουν οι μεγάλοι μύες, μπορεί να αυξήθει η ένταση, δύναμη και αποτέλεμα κάθε είδους αθλητικής/δυναμικής κίνησης. Φυσικά σε κάθε εφαρμογή της τεχνικής Pilates ή παραλλαγής της, οι βασικές αρχές θα πρέπει πάντα να παραμένουν.

1

Ώρες Διδασκαλίας

Matwork
MK Pilates Matwork Foundation Intensive Course
Ημερομηνίες: Matwork Foundation Intensive Diploma (Stage 1 + Stage 2) Έναρξη: 15 Ιουνίου 2024
Διάρκεια: 3 Σαββατοκύριακα
Περιορισμένες θέσεις (12 max)
Κόστος: 1200€ (800€ με προεγγραφή)
Price
MK Pilates Studio Equipment
Έναρξη Τμήματος
Foundation Diploma:
Εντατικό Τμήμα:
3-11 Ιουλίου 2024
Διάρκεια: 9 ημέρες (09:00-17:00) Κόστος: 1800€ (1350€ με προεγγραφή)
Price
Micro Tools (Small Equipment)
Ημερομηνίες
19-21 Μαρτίου 2021
Price

Τοποθεσία


The Venue Training Center

Λεωφ. Αγ. Δημητρίου 149, Αγ. Δημήτριος

 

Πάνω απο Super Market Μαρινόπουλο (Είσοδος απο Αποστόλου Παύλου 20Α)


Ενδιαφέρομαι!

Πρόγραμμα Σπουδών

Gallery


Gallery


Testimonials


The best method... You learn to think why you do the exercise. What is the goal. You learn the technique!!!

Ioanna Koliakoudaki / Yoga - Pilates Teacher

Το pilates έτσι όπως πρέπει να είναι.. μια μέθοδος που σου αλλάζει τη ζωή και όχι ένας ακόμη τρόπος εκγύμνασης.

Marilena Mani / Pilates Instructor

Ο Μάικλ και οι συνεργάτες του έχουν ένα μοναδικό τρόπο να σου διδάσκουν το πιλατες όπως εσύ θα πας να το διδαξεις στην τάξη σου ή στον πελάτη σου. Η διδασκαλία είναι προσιτή και κατανοητή...αισθάνεσαι ότι είναι πολύ εύκολο να το εφαρμόσεις στην πράξη...όλη η φιλοσοφία του πιλατες μέσα σε μια εκπαίδευση που διακρίνεται για τη σύγχρονη διδασκαλία και το πολύ ωραίο κλίμα που δημιουργούν οι ίδιοι οι καθηγητές. Για μένα το βασικό και πάρα πολύ σπουδαίο είναι ότι στο reformer τα άτομα και τα κρεβάτια ήταν τόσα ώστε όλοι να μπορούν να κάνουν πρακτική σε κάθε μια άσκηση....εξαιρετικά σπουδαίο όπως και ο εξοπλισμός! Θα ξανακάνω κάποια στιγμή και το mat και είμαι βέβαιη ότι θα ανοίξει πάλι η οπτική μου σε οτι άφορα το συγκεκριμένο είδος άσκησης. Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε αυτόν τον δάσκαλο και την ομάδα του στην Ελλάδα!!!

Nena Anestopoulou / Fitness Professional

Η εκπαίδευση MK Pilates εχει να προσφέρει κάτι πολύ περισσότερο από μια απλή εκπαίδευση pilates!!! Δεν στοχεύει μόνο στην γνώση του ασκησιολογιου... αλλά στόχο έχει να μάθει κανείς όλη την ιδιοσυγκρασια του pilates όπως την διδαξε και ο ιδιος ο Joseph Pilates! Η μέθοδος MK είναι ένα είδος γυμναστικής τόσο για πρόληψη όσο και για αποκατάστασή κυρίως του μυοσκελετικου συστήματος. Ενα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που μπορούν να το πρακολουθήσουν γυμναστές και φυσικοθεραπευτές!

Sofia Founta / Physiotherapist
Call Now Button