Stretch Your Limits Certification
 • Main page
 • Classes
 • Stretch Your Limits Certification

Stretch Your Limits Certification

700 kcal burned
60

minutes

Trainers:

Νεα  εκπαίδευση 17&18 Δεκεμβρίου 2022. Προεγγραφές με έκπτωση για το πλήρες πακέτο Stretch Your Limts Basic Course, Level 2 & P.N.F. (250€ από 360€ αρχική).
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2114030976, 6942910496

 

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ STRETCHING ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ

 

Με τον διεθνή εισηγητή, καθηγητή του πανεπιστημίου Wingate, και προπονητή διακεκριμένων ολυμπιακών ομάδων Nissim Zoares.

 

Κατά τη διάρκεια της εξειδικευμένης εκπαίδευσης Stretch Your Limits θα μάθετε τη βασική δομή ενός μαθήματος Stretching και πώς να το χτίσετε και να το προσαρμόσετε για να ταιριάζει στις απαιτήσεις και στόχους του τμήματός σας (πχ παραλλαγές μαθήματος για χορό, πολεμικές τέχνες, ορθοσωμία, Group & Personal Training).

 

Μερικά από τα αντικείμενα διδασκαλίας: τεχνικές του stretching, φυσιολογία του stretching, διαφορετικά είδη προθέρμανσης, δυναμικό, βαλλιστικό, παθητικό, ισομετρικό stretching, ποια είναι η σωστή σειρά ασκήσεων, αναπνοή και άσκηση, ευελιξία και ελαστικότητα, stretching και η ψυχολογία του, μυικές βραχύνσεις και πώς να τις αντιμετωπίσετε, PNF stretching workshop για personal training και πως να το συμπεριλάβετε στο ομαδικό stretching πρόγραμμά σας.

 

Η εκπαίδευση  Stretch Your Limits είναι χωρισμένη σε τρεις ενότητες:

1) BASIC COURSE:

 • Όλες οι τεχνικές του stretching και η εφαρμογή τους .
 • Φυσιολογία και ψυχολογία του Stretching.
 • Ασκησιολόγιο, τεχνική και κανόνες ασφαλείας.
 • Σχεδιασμός ομαδικού ή ατομικού προγράμματος stretching για χορευτές, αθλητές πολεμικών τεχνών, απλούς ασκούμενους, αποκατάσταση μυικών βραχύνσεων κ.α.
 • Παρουσίαση και ανάλυση 2 ομαδικών Masterclasses: Stretch Your Limits* & Dance Stretching*
 • PNF Stretching: Παρουσίαση, ανάλυση και πρακτική εξάσκηση.

 

Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν δυο Stretching Masterclasses:

 

STRETCH YOUR LIMITS

 

Η μέθοδος stretch your limits του Nissim Zoares είναι βασισμένη στις τελευταίες επιστημονικές έρευνες πάνω στο Stretching & Flexibility.Η κίνηση και είναι βασικό συστατικό του μαθήματος και μέσω αυτής στοχεύεται η βελτίωση του εύρους κίνησης (ROM) και της ευκαμψίας/ευλυγισίας. Δίνεται έμφαση στους μύς που έχουν την τάση να βραχύνονται. Κατα τη διάρκεια του προγράμματος θα παρουσιαστούν ασκήσεις που συνδυάζουν όλα τα είδη του stretching, συνδεδεμένες σωστά μεταξύ τους με σκοπό το μέγιστο αποτέλεσμα.

 

DANCE STRETCH

 

Ένα μάθημα stretching με φόντο το χορό. Διάφορες τεχνικές που χρησιμοποιούνται στο μοντέρνο χορό είναι πάρα πολύ αποτελεσματικές για τη βελτίωση της ευκαμψίας και ευλυγισίας. Σημαντικό συστατικό του μαθήματος είναι η ροή και η κίνηση καθώς και οι δημιουργικές μεταβάσεις απο άσκηση σε άσκηση. Οι ασκήσεις εξασκούνται σε διαφορετικούς ρυθμούς και επίπεδα δυσκολίας. Το πρόγραμμα αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μία ώρα άσκησης για βελτίωση της ευλυγισίας καθώς και σαν προετοιμασία για ένα μάθημα χορού. Δεν χρειάζεται να είστε χορευτές για να το παρακολουθήσετε παρά μόνο να είστε ανοιχτοί στο να ανακαλύψετε δυνατότητες που έχει το σώμα σας.

 

2) LEVEL 2 WORKSHOP:​

 • Διατάσεις με τη χρήση μικρού εξοπλισμού όπως Sticks, καρέκλες και πετσέτα.
 • Προχωρημένο ασκησιολόγιο και μέθοδοι διδασκαλίας

 

3) P.N.F STRETCHING WORKSHOP:​

Η τεχνική διατάσεων P.N.F. θεωρείται ώς η πιο αποτελεσματική στη βελτίωση της ελαστικότητας και του εύρους κίνησης. Στο workshop θα υπάρξει αναλυτική παρουσίαση, ανάλυση της επιστήμης πίσω από τη μέθοδο, θα δοθεί πλήρες ασκησιολόγιο για το πάνω και κάτω μέρος του σώματος καθώς και συγκεκριμένες και αναλυτικές οδηγίες καθοδήγησης. Η τεχνική αυτή χρησιμοποιείται από φυσικοθεραπευτές, γυμναστές, προπονητές, χορευτές και δάσκαλους χορού, Pilates Instructors και επαγγελματίες σχετικών ειδικοτήτων.

 

 

Η εκπαίδευση είναι κατάλληλη για:

 • Χορευτές & δάσκαλους χορού: Ξεκαθαρίστε πως και πότε πρέπει να κάνετε διατάσεις και με ποιο τρόπο έτσι ώστε να έχετε τα μέγιστα αποτελέσματα χρησιμοποιώντας τις τεχνικές και μεθόδους που ενδείκνυνται για χορευτές με σκοπό τη μέγιστη απόδοση.
 • Γυμναστές, προπονητές & φυσικοθεραπευτές: Μάθετε όλες τις εξελίξεις πάνω στις διατάσεις σύμφωνα με τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα και πως να τις εφαρμόσετε στην πράξη ανάλογα με τις ανάγκες του ασκούμενου/αθλητή/ασθενή σας.
 • Group & Personal Trainers: Αποκτήστε εξειδίκευση πάνω στις διατάσεις και μάθετε να διδάσκετε δημιουργικά και ευχάριστα ομαδικά μαθήματα stretching.
 • Αθλητές & ασκούμενους: Εκπαιδευτείτε στο πως να εκτελείτε διατάσεις και πότε, δείτε εκπληκτικά αποτελέσματα στην απόδοσή σας και αποφύγετε τραυματισμούς.

 

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν:

 • Διεθνή πιστοποίηση.
 • Manual του προγράμματος εικονογραφημένο, σε ψηφιακή μορφή (Αγγλική γλώσσα).
 • Licence του προγράμματος και δυνατότητα χρήσης λογότυπου.
Stretch Your Limits – Complete Certification
Ημερομηνία & Διάρκεια
Ημερομηνία: TBA
Διάρκεια: 14 Ωρες (10:00-17:00)
Προεγγραφή με έκπτωση για Basic Course & Level 2 & PNF: 250€ (από 360€ αρχική)
Price250€
Stretch Your Limits – Level 2
Ημερομηνία & Διάρκεια
Ημερομηνία: 18 Δεκεμβρίου 2022
Διάρκεια: 4 Ωρες (09:00 - 13:00)
Προεγγραφή με έκπτωση: 75€
Price90€

Τοποθεσία


The Venue Training Center

Λεωφ. Αγ. Δημητρίου 149, Αγ. Δημήτριος

Tηλέφωνο Επικοινωνίας: 2114030976


Ενδιαφέρομαι!

Εγγραφή BASIC COURSE με προκαταβολή 50€

Κλείστε τη θέση σας online για 17&18/12/2022 με τη προσφορά250€ για Basic Course, Level 2 & P.N.F. πληρώνοντας εγγραφή* 50€. Η αποπληρωμή 200€ γίνεται κατά την είσοδό σας στο εκπαιδευτικό. Πατήστε το κουμπί Buy Now στο παραπάνω πλαίσιο για εγγραφή online. *Οι εγγραφές είναι μή επιστρέψιμες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για επόμενο εκπαιδευτικό σε περίπτωση ακύρωσης έως 10 ημέρες πριν την έναρξη.

Εγγραφή LEVEL 2 COURSE με προκαταβολή 25€

Κλείστε τη θέση σας online για 18/12/2022 με τη προσφορά 75€ πληρώνοντας εγγραφή* 25€. Η αποπληρωμή 50€ γίνεται εως δυο ημέρες πριν από το εκπαιδευτικό. Πατήστε το κουμπί Buy Now στο παραπάνω πλαίσιο για εγγραφή online. *Οι εγγραφές είναι μή επιστρέψιμες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για επόμενο εκπαιδευτικό σε περίπτωση ακύρωσης έως 10 ημέρες πριν την έναρξη.

Εγγραφή P.N.F. STRETCHING COURSE με προκαταβολή 25€

Κλείστε τη θέση σας online για 18/12/2022 με τη προσφορά 75€ πληρώνοντας εγγραφή* 25€. Η αποπληρωμή 50€ γίνεται εως δυο ημέρες πριν από το εκπαιδευτικό εκπαιδευτικό. Πατήστε το κουμπί Buy Now στο παραπάνω πλαίσιο για εγγραφή online. *Οι εγγραφές είναι μή επιστρέψιμες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για επόμενο εκπαιδευτικό σε περίπτωση ακύρωσης έως 10 ημέρες πριν την έναρξη.

 

Call Now Button